Jeg har været glad for min session hos Sine, bl.a. fordi hun gav mig nogle konkrete opgaver, som var nyttige i mit videre arbejdsliv.

Clara Sofie

Sanger / Musiker

Jeg gik hos Sine, da jeg havde svært ved gøre brug af mine ressourcer og mødte personer arbejdsmæssigt, som var energivampyrer. Energivampyrer var den måde, Sine beskrev det på, som en metafor for en relation hvor man oplever, at blive drænet i sin energi samtidig med, at det lader til at den anden i relationen bliver ladet op energimæssigt. Igennem vores samtaler kunne jeg se, hvordan jeg kunne handle anderledes og se det hele lidt fra oven. En stor hjælp!

Maria Josefine Berga

Grafisk Designer

For mig var Sines coaching, som spiller på flere strenge, fantastisk god og effektfuld. Jeg har fået værktøjer til at få sat gang i en kreativ proces på en ny og mere bevidst måde, og som det allervigtigste har hun hjulpet mig gennem nogle blokeringer på det følelsesmæssige plan ved at arbejde med systemiske opstillinger.
Jeg har grinet og grædt i Sines vidunderlige rum; følt mig mødt, favnet og forstået. Og HVER gang gået lettet og inspireret derfra.
Som coach er Sine tillidsvækkende, hjertelig, fordomsfri og skarp. Og at koble hendes store faglige og personlige viden om kreativitet med netop coaching er virkelig genialt.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vender tilbage når jeg en anden gang går i stå, bliver i tvivl eller trænger til indspark.

Kirsten Dahl

Sanger / Sangskriver

Jeg oplever, at Sine skaber et fint, nænsomt og meget nærværende rum, hvor der er plads, til det der ér, som kan være meget sårbart, når det handler om at folde sig selv ud.
Samtidig har hun også en kraft, styrke og en form for styring der gør, at jeg som klient har følt mig i meget trygge hænder! Har oplevet, at sige ting der føltes tåbelige eller flove, højt, og derefter blive mødt med accept på en måde, så det der var svært at dele med andre, på en eller anden måde opløste sig.
Jeg har følt mig meget set og hørt, og er blevet mere opmærksom på, hvor jeg spænder ben for mig selv, hvordan jeg skal nære min kreativitet og skaberkraft, og at øve mig i at anerkende de skridt jeg tager, og se hvad det er jeg gør, når jeg arbejder med min kunst.
Jeg oplever, at en af Sines styrker som coach er, at hun både arbejder på den klassiske måde hvor man gennem samtale afdækker mønstre, forhindringer, mål m.m., men hun hjalp mig også med at mærke ind i hvad der skete i kroppen, hvor der kunne være modsatrettede følelser, hvilket har været rigtigt godt for mig så det hele ikke foregår i hovedet.
Sine har hjulpet mig til, at finde en del af mig selv der var tørret noget ud, men som igen er blevet levende og livgivende for mig.

Trine Saugmann

Billedkunstner / Tekstilformgiver

Sine har coachet mig i mit arbejde med optagelsesprøven til en design uddannelse.
Samarbejdet med Sine gjorde det til en enormt god proces, som jeg kunne nyde i langt højere grad, end hvis jeg havde arbejdet selv. Jeg blev undervejs bekræftet i, at det jeg havde gang i var godt.
Sine bød løbene ind med gode metoder til at forbedre mit design. Forløbet har gjort at jeg er blevet mere tryg ved mit kreative arbejde da jeg stoler mere på mine egne evner nu.

Maja Karlsson

Designstuderende

Jeg har været i et skønt forløb hos Sine med henblik på at arbejde med kreativitet og vision.
Jeg stod i en situation med et skift fra min mangeårige karriere indenfor IT til at være selvstændig indenfor samtale og kropsbehandling – jeg havde brug for et skub til at se mine egne evner i et nyt lys – hvilket Sine formåede at facilitere på bedste vis og undervejs i forløbet åbne og udvide min forståelse af begreberne kreativitet og skraberkraft.
Sine har en fantastisk evne til at være nærværende i samtalen – samtidig så formår hun at have et overblik, så hele forløbet fremstår udviklende og sammenhængende.
I en vekslen mellem dialog og åbne spørgsmål fik jeg hver gang en dybere og bredere indsigt i mig selv, mine evner og specielt herunder egenskaberne kreativitet og skaberkraft – jeg blev opmærksom på, hvor meget jeg i mit tidligere virke med IT har benyttet mig af disse to egenskaber, men ikke været bevidst om, at det var dem jeg brugte … denne viden har givet mig en ro og tryghed, så jeg fremadrettet tror på mig selv og mine ’skæve’ ideer.
Med denne viden og opmærksomhed har jeg været bevidst om at få disse to i spil i forbindelse med ideer, koncepter og markedsføring i mit nye virke med at skabe en forretning som selvstændig.
Sine benytter sig af nogle skønne inspirerende opgaver imellem sessionerne, der med sit visuelle islæt formår at give dig indsigter og vække din egen skaberkraft, der rykker dig hen mod, hvor du gerne vil være.

Jeg kan kun på det kraftigste anbefale et forløb hos Sine – der vil blive taget hånd om dig i det mest opmærksomme og kærlige rum, så du i dette nærvær finder ind til din egen kerne og herfra udvikler dig på den smukkeste måde.

Vibe Kielstrup Franzen

ID Life Coach, TOTUM kropsterapeut og sexologstuderende, Livstjek

Efter 8 måneder på barsel begyndte jeg så småt at tænke på at skulle i gang med hverdagen igen … men pludselig var der mange spørgsmål der meldte sig…
Hvad kan jeg? Hvad vil jeg? Hvad skal jeg?
Hvordan vil jeg have min hverdag/familie/studie skal hænge sammen?
Hvem er jeg nu, efter jeg er blevet Mor?
Hvad er vigtigt at få med fra mit studie på Designskolen?
Hvordan ville det være godt at starte en kreativ karriere og samtidig have tid til små børn?

Alle disse tanker og spørgsmål tog jeg med til Sine Nejsum. Med stor indføling, gode spørgsmål og virksomme redskaber hjalp Sine mig til at finde en vej ud af barselsboblen og ind på en ny fokuseret og struktureret vej.
Jeg blev klar over, hvad jeg ville have ud af mit studie, og hvilke områder der var vigtige for mig.
Jeg fik et overblik over, hvor mine styrker lå, og hvor jeg ønskede blive bedre.
Jeg nedskrev ønsker for hvordan, mit arbejdsliv skulle forme sig, og her i dag, år senere, er det faktisk blevet sådan som jeg drømte om –omend jeg er blevet selvstændig, lidt før end jeg havde nedskrevet i planen.

Samtalerne med Sine gav mig også meget større indblik i, hvilke egenskaber og mekanismer jeg rummer som person, og hvad jeg er formet af.

Jeg fik nogle klarer billeder af, hvilke sider jeg rummer og blev opmuntret til, at illustrere disse sider i et maleri. Dette billede har jeg stadig, og jeg ser på det med jævne mellemrum – det er det mest konkrete og virksomme værktøj jeg nogensinde har oplevet. Et øjebliksbillede på hvad jeg rummer. Jeg har sidenhen gentaget øvelsen, og set at der er sket en udvikling.

Sine leverer en stor hjælp til selvhjælp. Dermed går man fra Sine med en veludrustet værktøjskasse til, at kunne løse både professionelle og personlige udfordringer.

Kristina Vildersbøll

Designer, Vildersbøll

SKAL VI MØDES? RING FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE ELLER SKRIV TIL MIG!

KONTAKT NU