1:1 SESSIONER

Jeg vil altid møde dig i øjenhøjde, med klarhed, integritet, nærvær og hjertelighed i det som rører sig for netop dig.
 Jeg stiller dig kreative, udforskende og udfordrende spørgsmål ud fra overbevisningen om, at du allerede har alle svar og al visdom tilgængelig i dit indre.

Nogen vil opleve forløsning og forandring efter blot en enkelt samtale, men de fleste oplever at have størst gavn af et forløb bestående af flere 1:1 møder.

Konkret fordrer forandring din egen vilje og lyst til at gå ad ”vejen”. Forandring tager ofte tid og meget kan ske imellem vores møder. Jeg vil ofte give dig små opgaver med hjem, som kan støtte dig i din process.

Foruden klassiske coachingredskaber kan jeg arbejde med systemisk opstilling, der har sit udspring i familieopstillingsmetoden. Jeg arbejder også med konkrete kreative skabende processer og metoder samt med meditation og mindfulness.
Jeg har en skarp intuition og dermed en veludviklet fornemmelse for, hvad der er brug for.

Jeg trækker på min mangeårige erfaring med kreative arbejdsprocesser, og viden om vores indre psykiske og spirituelle struktur og vej til skaberkraften, samt det som fordrer eller hindrer.

Sessionerne foregår i trygge rammer i mit lokale på Vesterbro. Jeg har naturligvis tavshedpligt.

“Jeg har grinet og grædt i Sines vidunderlige rum; følt mig mødt, favnet og forstået. Og HVER gang gået lettet og inspireret derfra.
Som coach er Sine tillidsvækkende, hjertelig, fordomsfri og skarp. Og at koble hendes store faglige og personlige viden om kreativitet med netop coaching er virkelig genialt.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vender tilbage, når jeg en anden gang går i stå, bliver i tvivl eller trænger til indspark.”
Kirsten Dahl
Sanger / Sangskriver

SKAL VI MØDES? RING FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE ELLER SKRIV TIL MIG!

KONTAKT NU